Wist u dat u uw veulen eenvoudig kan opgeven via onze website?

  • door

U kan uw veulen eenvoudig via onze website opgeven voor onze veulenveiling te Exloo. U betaalt een bedrag van slechts € 200,-, dit is inclusief de kosten voor de foto-/video dag op vrijdag 6 september a.s.

Op de foto- en video dag zorgen wij ervoor dat de veulens worden voorgebracht door ervaren voorbrengers en het filmen en fotograferen gebeurd door een professionele filmploeg en een ervaren paardenfotografe. Let op, de foto- en videodag is optioneel. Wilt u hier geen gebruik van maken, dan is dat geen probleem. Uiteraard komt het de promotie van uw veulen wel ten goede als u hier wel gebruik van maakt. Heeft u niemand om uw merrie en veulen te scheren en vlechten? Ook deze optie bieden wij voor een meerprijs voor u aan. Lees ook onze veilingvoorwaarden op de website voor meer informatie.

Heeft u nog vragen of wilt u het e.e.a. graag met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Eise Brinkman op 06-13947566 of stuur een e-mail naar auction-exloo@outlook.com.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!